ANKARA / ÇANKAYA - Turhan Feyzioğlu İlkokulu

Şbt

ÇEDES Projesi Şubat Ayı "Sabır" teması ile ilgili etkinliklerimiz kapsamında okulumuzda Güvenli İnternet Günü'nü kutladık. 2-D sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleriyle Millet Kütüphanesine gittiler. Sınıflarımızda öğrencilerimiz “sabır” değeriyle ilgili etkinlikler yaptılar.

Katılımları için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Burcu KARA tarafından okulumuz öğretmen ve personeline yönelik iş sağlığı ve güvenliği konulu eğitim verildi.

Ock

Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sedat SEVER öğretmenlerimiz ve velilerimizle buluştu. Okumanın çocukların büyüme sürecinde bilişsel, duyusal, dilsel ve sosyal gelişimine olan katkısını ve nitelikli çocuk kitaplarının özelliklerini anlattı.

Bu keyifli ve faydalı söyleşi için Sayın Sedat SEVER’ e teşekkür ediyoruz.

Ock

4/B sınıfı öğrencilerimiz, 5 Ocak 2024 Cuma günü öğretmenleri ile birlikte muhteşem bir şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirdiler. Okulumuz konferans salonunda düzenlenen dinletiye tüm öğretmen ve velilerimiz davetliydi. Büyük bir emekle hazırlanan ve davetliler tarafından büyük beğeni toplayan program için öğretmenimiz Yıldız BARUT AKGÖL ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

29-30 Aralık 2023 tarihlerinde Rehber Öğretmenimiz Şehriban TOPRAK tarafından 2. sınıf öğrencilerimize yönelik "Sınır Koyma" konulu eğitimler verildi.

Ara

22/12/2023 tarihinde okulumuzda Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezi'nin “Çocuklarımız İlk Yardım İle Daha Güvende Projesi” kapsamında öğrencilerimize yönelik Kahramanlar İş Başında başlıklı ilk yardım eğitimi verildi. Eğitim için İlk Yardım Eğitmeni Evren KOÇBAY'a çok teşekkür ediyoruz.

Ara

3-A ve 3-E sınıfı öğrencilerimiz, 20/12/2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerleşkesinde bulunan Millet Kütüphanesine gittiler. Çok sayıda kitabı inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz, kağıdın geri dönüşümü hakkında da bilgi sahibi oldular.

Ara

18/12/2023 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda Çankaya Sağlıklı Hayat Merkezi'nde görev yapan diş hekimleri tarafından öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Aysel CANBOLAT, ATO Congresium’da düzenlenen 19. Kitap Fuarında kitabı “Sarpy’s Rhymes” i kitapseverlerle buluşturdu. Turhan Feyzioğlu İlkokulu Ailesi olarak kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Nitelikli çocuk kitapları yazarlarından Murat MOROĞLU, 08/12/2023 tarihinde okulumuzda öğrencilerimizle buluştu. Yazarlık deneyimlerini anlatan MOROĞLU, öğrencilerimizin meraklı sorularını cevapladıktan sonra yeni çıkan kitabı "Öykü'nün Özgürlük Öyküsü" nü imzaladı.

Ara

1-10 Агаlık tarihlerinde ATO Congresium' da düzenlenen 19. Ankara Kitap Fuarı'na 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle gittik.

Ara

06/12/2023 tarihinde saat 10.00' da okulumuz çok amaçlı salonunda Rehberlik Servisimiz tarafından velilerimize yönelik "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Rehber Öğretmenimiz Şehriban TOPRAK' a ve katılımlarından dolayı velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında Kasım ayı teması "Sorumluluk ve Özdenetim" değerleri ile ilgili etkinliklerimizde tüm öğretmen ve öğrencilerimiz 5. ders saatinde kitap okudular. Katılımları için çok teşekkür ederiz.

Ara

Başkent Üniversitesi Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet ÖZDEMİR, 30/11/2023 tarihinde okulumuz öğretmenlerine yönelik "Çağdaş Eğitim Ve Öğretmen Rolleri" konulu seminer verdi. Katkılarından dolayı Prof. Dr. Servet ÖZDEMİR'e çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, sevgi, minnet ve şükranla anıyoruz.