ANKARA / ÇANKAYA - Turhan Feyzioğlu İlkokulu

Kas

24 Ekimde "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Her Sınıf 100  Ağaç Dikiyor" eTwinning Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında tüm 4. sınıf öğrencilerimiz, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, gönüllü velilerimizle  birlikte  Atatürk Orman Çiftliğinde fidanlarını diktiler.

Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla öğrencilerimizin ağaç dikmelerini böylece hem ağaç dikme sevgisi ve becerisi kazandırmayı hem de ulusal farkındalık yaratmayı hedeflediğimiz etkinliğimiz oldukça güzel geçti.

Etkinliğimize katılan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim en büyük eserim" dediği Cumhuriyetimiz bugün 100 yaşında.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü, okulumuzda düzenlediğimiz törende büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık.

Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Nice 100 yıllara...

May

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak başlattığı kutlu yürüyüşün 104. yıl dönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törende büyük bir gurur ve sevinçle kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri, "Anneler Günü " etkinlikleri kapsamında bir kutlama programı düzenledi. Öğrencilerimiz hazırladıkları "Anneler Günü "  programında birbirinden güzel sunumlar ve etkinliklerle izleyenlerin duygu dolu anlar ve eğlenceli dakikalar geçirmesini sağladılar. İzleyenlerden büyük ilgi gören programımızda öğretmenimiz ve öğrencilerimiz bol bol alkış aldı.

Programı hazırlayan öğretmenimiz Yıldız BARUT AKGÖL ve öğrencilerine teşekkür ederiz.